Category

Michael Boeriis, stadig aktiv sportsmand 10 år efter operation hos Dr Schubert – læs hans brev her

 

Sent: Monday, October 31, 2016 10:43 AM
Subject: 10 års jubilæum den 1. Nov. 2016

Michael BoeriisKære Apex Spine Center. / Dr. Michael Schubert

Det er i morgen 10 år siden jeg blev opereret for 2 stk. diskusprolaps i nakken af Dr. Michael Schubert og hans Team. Der går næsten ikke en dag, hvor jeg lige sender jer en varm tanke og tak fordi jeg fik mit liv tilbage.

Min operation gik jo super godt og jeg var hurtig i gang med at genopbygge kroppen og dermed deltage i den sport jeg holder så meget af, men ikke mindst det faktum at jeg kunne passe mit arbejde og ikke blive en af mange
på varig offentlig forsørgelse, var jo blot helt fantastisk.

Meget er det sket i de sidste 10 år efter min operation i Munchen, men jeg vil lige sende jer denne besked fra mig og sige at alt går rigtig godt.. Jeg har slet ingen problemer med min nakke og træner alt muligt forskelligt sport uden problemer…Badminton – løber – MTB – Vandski – Karate – fitness.
Faktisk begyndte jeg til Shotokan Karate JKS for snart 8 år siden og har i den periode trænet mig op til at blive gradueret til Nidan ( 2 DAN Sort bælte ) Jeg passer naturligvis på med ikke at blive ramt. 🙂

Der er stadig folk der kontakte mig og spørger til operation hos jer, og  kan kun give jer mine varme anbefalinger med på vejen og håber de får en vellykket operation, som vil give dem en masse livskvalitet igen.

Alt det bedste til jer alle sammen.