Category

thumb5

79 årig dansk spinalstenose

rygpatient fortæller her sin historie Gustav H. 79 år, som havde Spinal- stenose fortæller her sin historie

Gustav H. 79 år, som havde Spinalstenose fortæller her sin historie:
I løbet af et år, blev jeg behandlet med smertestillende medicin, der blev stærkere og stærkere, dertil kom fysioterapi 2 røntgenfotograferinger og besøg hos en kiropraktor.

I en sundhedsartikel læste jeg om Spinal Stenose og forstod, at den kun kunne diagnostiseres udfra en MR-scanning. Da mine symtomer passede på denne lidelse, bad jeg min læge om en MR-scanning, den skulle imidlertid henvises af en rheumatolog. Efter 10 min. konsultation hos denne, blev jeg henvist til Glostrup Hospital. Jeg spurgte om man kunne blive lam ved et operativt indgreb. Svaret var ja, men, at det skete sjældent.

På grund af behandlingsgarantien endte jeg på privatklinikken “Center for Rygkirurgi” i Hellerup. Her viste MR-scanningen tydeligt en Spinal Stenose. Man undrede sig over, at jeg overhovedet kunne gå, men frarådede operation indtil jeg kun kunne gå 100m, for så kunne man ligeså godt operere. Der var risiko ved operationen, mange smerter og brug af morfin. Iøvrigt blev operationen foretaget med hammer og mejsel og uden brug af mikroskop.Det lød ikke så godt, men jeg var taknemlig for lægens ærlighed.

Over internettet kom vi i forbindelse med “Apex Spine ” i München, tidligere “Alpha klinik”.
Efter forskellige formaliteter og fremsendelse af den danske MR-scanning meddelte “Atos”, at de ville modtage mig som patient. Da jeg accepterede, blev jeg opereret 8 dage efter med godt resultet og uden brug af een eneste smertestillende pille. Forøvrigt fortalte man, at jeg ikke kunne blive lam ved deres metode, der foregik med diamantslibeværktøj og brug af mikroskop.

Nu er der gået et år og i en alder af 79 år, er jeg godt tilfreds med mit fysiske formåen i et aktivt liv, når jeg blot undgår at løfte mere end 7 kg.

For mig har “Atos” været det rigtige valg. Hvorimod det danske system har virket langsommeligt og som et rent lotterispil.

Gustav.
Apex Spine har kendskab til dennes Patient fulde navn og adresse.