Et år efter operation hos Apex Spine Center

Marit fortæller her om hendes glæde et år efter operationen

marit og helmbrechtFor et år siden (20-07-2017) rejste jeg til Apex Spine München for at blive opereret for glidende lændehvirvler hos dr. Helmbrecht, det er det bedste jeg nogensinde har gjort, nu er jeg smertefri, kan stort set alt igen.

d. 26-07-2018 efter en togtur på 12 timer mødte jeg dr. Helmbrecht igen for at sige tak for det fantastiske gode arbejde han udførte. Det blev et dejlig møde efter lidt forvirring hos sekretæren som ikke kunne forstå at jeg “bare” skulle besøge lægen, to danske “piger” hjalp mig så forvirringen ikke blev helt så stor, tænk at tage helt til München og være så heldig at møde nogle landsmænd hos Apex Spine.

Igen en stor tak til Detlef for at være på sidelinien 24/7 det var meget vigtigt for mig.

Min “historie” kan læses i et tidligere opslag.

Dette skrev Marit til MinRyg den 17. august 2018